Denna webbplats har begränsat stöd för din webbläsare. Vi rekommenderar att du byter till Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

FRI FRAKT INOM SVERIGE

BETALA MED KLARNA

1-2 DAGAR EXPRESS LEVERANS

Bergkristall Kluster Kristaller

10 kristaller för energi och självförtroende

Här är 10 kraftfulla kristaller som kan hjälpa dig att hitta din inre styrka och öka din energinivå!

I en värld fylld av stress och krav kan kristaller vara ett verktyg för att komma i balans, få mer energi och stärka vår inre styrka. Genom århundraden har kristaller använts för sina energigivande egenskaper och förmågan att öka självförtroendet.

Tigeröga är en kristall som kan ge dig styrka, mod och bättre självförtroende. Det är en super fin kristall och är perfekt för dig som vill utvecklas och utmana dig själv. Tigeröga kan hjälpa dig att vara kreativa och få dig att våga prova nya saker.

Karneol är en kraftfull kristall som kan ge styrka, motivation och kreativitet. Den kan ge dig mod att agera mot dina mål och gå vidare på en ny livsväg. Detta är en kristall som kan hjälpa till att öka ditt självförtroende och självkänsla. 

Citrin är en super fin kristall som står för framgång, lycka och rikedom. Den sägs ha förmågan att manifestera och attrahera in det du önskar. Citrin är en energirik kristall som boostar dig med glädje, power och kan ge lite extra motivation och pepp! Vill du få saker gjort är detta kristallen att ha med dig.

Grön Aventurin är känd som "möjlighetens sten". Den sägs vara en riktig lyckokristall som kan hjälpa dig få nya ideér, ge tur och kan hjälpa dig att nå dina drömmar. Grön Aventurin sägs vara kristallen för framgång, moneyflow och välmående

Sodalit är en kristall som sägs öka självkänslan genom att hjälpa dig att lita på din intuition, vara sann mot dig själv och stå upp för vad du tror på. Släpp taget om det som du inte längre behöver! En perfekt kristall som hjälper dig med självförtroende, självutveckling och självkänsla.

Selenit är en fantastisk kristall som har en ljus och renande energi. Denna kristallen sprider bra energi och kan placeras hemma för good vibes! Det är en självrenande kristall och sägs även rena andra kristaller.

Orange Kalcit är en kristall som står för energi och power. Det är en energiförstärkare som kan lyfta energin i ett rum. Den sägs kunna stimulerar din kreativa sida.

Röd Jaspis är en riktig kraftfull kristall då den sägs ge styrka, kraft, energi och mod. Den kan hjälpa till att peppa dig, göra att du blir fokuserad och hitta kraft till att våga tro på dig själv. 

Golden Healer är känd som master healer. Det är en kristall som kan hjälpa dig få balans i livet och bli lugn. Det är en kristall med hög vibration och den är ansluten till solar plexus chakra för energi, framgång och självförtroende.

Gul Kalcit är en fantastisk kristall som en ger boost av energi och självförtroende. Den sägs sända ut glädje, lycka och hopp. En underbar kristall att ha med sig i fickan eller väskan för att bli påmind om att du inte ska ta allt på för stort allvar. Lev här och nu och gör det som du blir glad utav.

Att arbeta med dessa kristaller kan hjälpa dig att stärka din energi och ditt självförtroende. Genom att meditera med dem, bära dem som smycken eller helt enkelt placera dem i ditt hem, kan du dra nytta av deras energier och låta dem guida dig till en känsla av inre balans och styrka.