Denna webbplats har begränsat stöd för din webbläsare. Vi rekommenderar att du byter till Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

FRI FRAKT INOM SVERIGE

BETALA MED KLARNA

1-2 DAGAR EXPRESS LEVERANS

Bergkristall Spets april månadssten

April Månadssten

Månadssten för April är Bergkristall 

Bergkristall är en av de populäraste kristallerna och har en fantastisk historia som sträcker sig över tusentals år. Bergkristall har fina egenskaper så som renhet, kraft och spirituell styrka. Många använder bergkristallen för helande krafter som bergkristall sägs ha och använder den i ceremonier och ritualer. Den genomskinliga färgen anses vara ett tecken på visdom och klarhet. Det sägs att den kan bidra till att balansera energier, ge koncentration och är bra vid meditation.

Bergkristallens renande och klara utseende gör den till en populär sten för smyckestillverkning. Bergkristallen är en mångsidig sten som kan användas på många sätt. Förutom att bäras som smycken kan den också användas för att dekorera hemmet eller kontoret. Klarheten och glansen ger en känsla av lyx och elegans till vilket rum som helst.

Inom modedesign har bergkristallen blivit ett populärt smycke. Bergkristallens neutrala färg och gnistrande skönhet gör den till ett utmärkt komplement till en mängd olika stilar och utseenden. Från halsband till armband till örhängen, bergkristallen fortsätter att vara en ständig favorit bland smyckesdesigners och modeentusiaster över hela världen.

Här kan du hitta våra Bergkristall stenar.