Denna webbplats har begränsat stöd för din webbläsare. Vi rekommenderar att du byter till Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

FRI FRAKT INOM SVERIGE

BETALA MED KLARNA

1-2 DAGAR EXPRESS LEVERANS

Kristallen Ametist och Bergkristall stenar

Hitta rätt kristall för dig!

Vilken kristall ska jag ha?

Att använda kristaller kan förstärka ens energi och hjälpa en att må bättre i vardagen. Men med så många olika kristaller att välja mellan kan det dock vara överväldigande att veta var man ska börja.

Här är några tips för att hjälpa dig att hitta den perfekta kristallen för dig.

  1. När du går in i vår kristallbutik eller kollar på vår hemsida så kan du låta din intuition guida dig. Känn vilken kristall som du drar dig mest till. Ibland kan det vara en känsla av attraktion eller en stark dragning som visar att en viss kristall är rätt för dig.
  2. Innan du väljer en kristall kan du ta dig tiden att reflektera över vilket syfte eller vilka mål du har. Vill du ha mer lugn och avslappning? Eller öka din kreativitet och intuition? När du har bestämt dig kan du välja en kristall som har de egenskaper som du är ute efter.
  3. På vår hemsida finns en kristallguide du kan köpa för att lära dig mer om olika kristaller och deras egenskaper. Under varje kristall på vår hemsida och i vår butik står det en text om vad kristallen betyder, du kan läsa på och känna efter vilken som passar dig bäst.
  4. Det finns flera sätt att välja en kristall. Du kan gå efter dess färg, form, eller till och med dess vibrationer när du håller den. Att prova olika metoder kan hjälpa dig att hitta den som känns mest rätt för dig.
  5. Om du är osäker på vilken kristall som är rätt för dig kan du alltid fråga oss om hjälp. Vi kan berätta mer om kristallerna och visa upp olika kristaller vi tror hade passat dig.
  6. När du har hittat den perfekta kristallen kan du använd den i meditation, ha med i fickan, bära den som en smycke eller placera den på en plats där du ofta vistas för att få in de energierna i ditt liv.

Att hitta rätt kristall för dig handlar om att lyssna på din intuition, klargöra dina avsikter och utforska olika möjligheter. Med lite tålamod och öppenhet kan du hitta en kristall som inte bara förstärker din energi, utan också berikar ditt liv på många sätt. Som sagt är detta bara tips som du kan gå efter när du ska välja kristaller. Det går bra att bara gå efter vilken färg du tycker är fin, den formen du tycker om eller den du tycker ser bra ut. Det behöver inte vara någon tanke bakom den du köper om du inte vill det. Du ska göra det som känns bra för dig!