Denna webbplats har begränsat stöd för din webbläsare. Vi rekommenderar att du byter till Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

FRI FRAKT INOM SVERIGE

BETALA MED KLARNA

1-2 DAGAR EXPRESS LEVERANS

Kristaller att manifestera med

Hur du använder kristaller för att manifestera dina mål & drömmar

Använd dina kristaller för att nå dina mål och drömmar! 

Genom att programmera kristaller med dina intentioner och önskningar kan du skapa en kraftfull förstärkare för din manifestation.

Här är några enkla steg för att komma igång:

1. Välj rätt kristall:
Varje kristall har sina egna unika egenskaper och energier. Välj en kristall som passar bra med de mål eller drömmar du vill manifestera. Till exempel är ametist bra för lugn och intuition, medan rosenkvarts är kopplad till kärlek och självkärlek.

2. Rengör kristallen:
Innan du programmerar en kristall är det bra att rengöra den. Du kan göra det genom att hålla kristallen under rinnande vatten (här kan du se om din kristall kan vara i vatten), du kan använda rökelse eller lägga den i solljus eller månens ljus under några timmar.

3. Skapa en intention:
Innan du programmerar kristallen kan du tänka igenom och fokusera på ditt mål eller dröm. Formulera en klar och tydlig intention som du vill att kristallen ska hjälpa dig att manifestera. Försök att vara så specifik som möjligt.

4. Programmera kristallen:
Håll kristallen i dina händer och visualisera din intention som redan uppfylld. Skicka dina positiva energier och önskningar till kristallen genom dina händer. Du kan också uttala din intention högt eller i ditt sinne medan du håller kristallen.

5. Bär eller placera kristallen:
När du har programmerat kristallen kan du bära den med dig som ett smycke eller placera den på en plats där du ofta spenderar tid, som ditt skrivbord eller sängbord. På så sätt kommer kristallen att fortsätta att arbeta med att manifestera dina mål och drömmar.

Kom ihåg att ha tålamod och tillit till processen, och var öppen för de möjligheter som kan komma din väg.