Denna webbplats har begränsat stöd för din webbläsare. Vi rekommenderar att du byter till Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

FRI FRAKT INOM SVERIGE

BETALA MED KLARNA

1-2 DAGAR EXPRESS LEVERANS

Selenit Kristaller och stenar

Selenit Kristaller

Kristallen Selenit är en av naturens mest fascinerande skapelser.

Med sin skimrande ljus och förmåga att lysa upp vilket rum som helst, har dessa kristaller lockat människor i århundraden. Men det är inte bara selenitens utseende som gör dem så lockande - det är också selenitens fantastiska egenskaper.

Selenit är känd för sin förmåga att rena energier både sin egna energi, i hemmet och andra kristallers energi. Selenit är även en kristall som sägs ge klarhet och good vibes.

Många tror att selenit har förmågan att lösa upp blockeringar i energiflödet och ge en känsla av lugn. Det sägs också att selenit kristallen kan hjälpa till att balansera kroppens chakran, vilket i sin tur ger en känsla av välbefinnande och harmoni. Förutom egenskaperna är selenit också känd för sin praktiska användning inom heminredning och kristallterapi. Många använder selenit kristaller för att skapa en lugn och fridfull energi i sitt hem, medan andra använder dem som verktyg för meditation och healing.

En av de mest intressanta egenskaperna hos selenit är att den säg ha en förmåga att absorbera och omvandla negativ energi. Många tror att genom att placera selenit kristaller i ett rum kan de rena och ladda upp energin, vilket skapar en mer positiv och harmonisk miljö.

Selenit finns i många olika former så kolla vilken form du dras mest till och se vart den passar i ditt hem. Känn efter och testa vad som passar dig bäst! 

Här kan du köpa Selenit kristaller.