Denna webbplats har begränsat stöd för din webbläsare. Vi rekommenderar att du byter till Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

FRI FRAKT INOM SVERIGE

BETALA MED KLARNA

1-2 DAGAR EXPRESS LEVERANS

Kristaller och stenar

Vilka kristaller betyder vad?

Betydelser Kristaller & Stenar A-Ö!

Här kan du läsa om alla våra kristaller och deras egenskaper. 

A.

Amazonit:

Amazonit är en fin ljusblå kristall med lugnande egenskaper. Den sägs vara en riktig glädjekristall som också kan hjälpa dig att lyssna inåt och göra din röst hörd. Amazonit är en perfekt sten att ha under dagen för att boosta dig med glädje! 

Ametist:

Ametist är en av de mest populära kristallerna. Den är känd för sin underbara lila färg och sina lugnande och avslappnade egenskaper. Ametist är en fin kristall att meditera med och komma ner i varv. Du kan även placera din ametist på sängbordet, det sägs kunna hjälpa dig att sova bättre. 

B.

Bergkristall:

Bergkristall är en kristall som kan hjälpa dig att bli klar i dina tankar och manifestera in ditt drömliv. Bergkristall kan hjälpa dig att bli medveten om vad det är du vill och kan även hjälpa dig att behålla fokus. Det är en perfekt kristall att manifestera med och för att rensa ut gamla energier.

Blå Kalcit:

Blå Kalcit är en lugnande och avkopplande kristall som kan används för god sömn. Ha den nära dig när du ska sova eller när du behöver slappna av. Den sägs vara den perfekta kristallen att hålla i när du har mycket oroliga tankar.

Blå Topas:

Blå Topas är en lugnande kristall som står för att våga uttrycka känslor. Det sägs att den kan hjälpa dig att få kraft och stryka till att våga vara dig själv och stå upp för dig själv.

Brun Zebra Jaspis:

Brun Zebra Jaspis är en bra kristall för dig som behöver mer ork och balans i vardagen. Den står för förlåtande, förstående och medlidande. Den är bra för dig som behöver hitta tillbaka till dig själv och få ordning och reda på ditt liv.

C.

Citrin:

Citrin är en super fin kristall som står för framgång, lycka och rikedom. Den sägs ha förmågan att manifestera och attrahera in det du önskar. Citrin är en energirik kristall som boostar dig med glädje, power och kan ge lite extra motivation och pepp! Vill du få saker gjort är detta kristallen att ha med dig.

 

D.

Dalmatiner Jaspis:

Dalmatinerjaspis är en kristall som sägs kunna hjälpa dig att förverkliga dina drömmar. Det är en bra kristall att ha när du påbörjar nya projekt och en perfekt kristall för dig som vill boosta med lycka och framgång.

F.

Fluorit:

Fluorit är en kristall som kan hjälpa dig bli motiverad, fokuserad och klar i tankarna. Det är en perfekt kristall för dig som pluggar. Du kan ha Fluorit jämte dig när du känner att du behöver extra stöd under dagen eller när du vill ha extra boost av motivation och fokus.

G.

Golden Healer:

Golden Healer är känd som master healer. Det är en kristall som kan hjälpa dig få balans i livet och bli lugn. Det är en kristall med hög vibration och den är ansluten till solar plexus chakra för energi, framgång och självförtroende.

Granat:

Granat är en kristall som står för kärlek, passion och kraft. Den kan hjälpa dig att våga göra det du vill och tro på dig själv. Det är en underbar kristall som boostar dig med styrka och kärlek.

Grön Aventurin:

Grön Aventurin är känd som "möjlighetens sten". Det är en riktig lyckokristall som kan hjälpa dig att få nya ideér, ge tur och nå dina drömmar. En perfekt kristall för dig som har ett mål som du vill nå. Kristallen för framgång, moneyflow och välmående.

Grön Kalcit

Grön Kalcit är en kristall för manifestation, drömmar och lycka. Det kan hjälpa dig att balansera och rena dig själv för att underlätta en ny energi i hjärtchakrat. Den gröna kalciten sägs kunna hjälpa dig att släppa saker som håller dig tillbaka. 

Gul Kalcit

Gul Kalcit är en fantastisk kristall som en ger boost av energi och självförtroende. Den sägs sända ut glädje, lycka och hopp. En underbar kristall att ha med sig i fickan eller väskan för att bli påmind om att du inte ska ta allt på för stort allvar. Lev här och nu och gör det som du blir glad utav.

H.

Howlit:

Howlit är en fantastisk kristall som sägs ge dig framgång, styrka och mod till att våga göra det du vill. Den vill påminna dig om att saker kan ta tid, ha tålamod, det du manifesterar kommer komma in i ditt liv vid rätt tidpunkt.

I.

Iolit:

Iolit är en kristall som kan hjälpa dig att hitta ditt verkliga jag, lyssna inåt och lita på din intuition. Den kan hjälpa dig att förbättra din kommunikation med dig själv men även med andra. Den är bra att ha vid meditation och för att bli mer närvarande i vardagen. 

K.

Karibisk Kalcit:

Karibisk Kalcit är super kristall att meditera med, då den kan hjälpa dig att bli lugn och slappna av. Det är en hög vibrerande kristall som kan hjälpa dig att bli medveten. Super fin kristall att ha som dekoration, bra att ha i det rummet du känner att du vill ha det lugnt och skönt.

Karneol:

Karneol är en kraftfull kristall som kan ge styrka, motivation och kreativitet. Den kan ge dig mod att agera mot dina mål och gå vidare på en ny livsväg. Detta är en kristall som kan hjälpa till att öka ditt självförtroende och självkänsla. 

Kunzit:

Kunzit är en kristall som kan ge oändligt med kärlek, bra vibrationer och inre lugn. Om du går igenom en stor förändring i livet är Kunzit perfekt att ha vid din sida, den kan hjälpa dig att hålla dig lugn, kärleksfull och skyddad.

L.

Labradorit:

Labradorit är en underbar kristall att ha för att hålla dig grundad och landa i dig själv. Labradorit sägs vara bra att ha vid förändring då den kan ge styrka, uthållighet och sägs öka medvetenhet. 

M.

Mahogny Obsidian:

Mahogny Obsidian är en kraftfull kristall som kan hjälpa dig att lita på din intuition, ge dig styrka och kraft för att våga följa dina drömmar. 

Malakit:

Malakit är en kristall som sägs hjälpa till vid förändring. Den kan skydda dig från negativa energier och är perfekt att manifestera med.

Mookait Jaspis:

Mookait jaspis är en kristall som sägs stärka självkänslan, hjälpa till med motivation och att ta beslut. Det är också en kristall som kan hjälpa till vid förändring och för att våga lita på dig själv.

Mossagat:

Mossagat är en kristall som är perfekt att använda för att attrahera rikedom och överflöd. Det sägs vara en grundande kristall som kan hjälpa till med utveckling och är bra till dig som har ett nystartat företag. 

O.

Onyx Grön Marmor:

Onyx Grön Marmor är en kristall som sänder ut en positiv känsla, lugn och kan hjälpa dig att ta kloka beslut. Den kan ge dig kraft, styrka och stärka ditt självförtroende. Det är en kristall som kan hjälpa dig att våga säga och stå för det du tror på.

Orange Kalcit:

Orange Kalcit är en kristall som står för energi och power. Det är en energiförstärkare som kan lyfta energin i ett rum. Den sägs kunna stimulerar din kreativa sida. Ha orange kalcit jämte dig för att påminna dig själv om hur älskad du är.

P.

Peridot:

Peridot är en kärleksfull kristall som står för självförtroende, lycka och hälsa. Den kan hjälpa dig att hitta din inre kraft, få balans och harmoni i livet. En kristall för dig som känner att du vill må bättre, hitta dig själv och få mer glädje in i ditt liv.

Pyrit:

Pyrit är en kristall som kan hjälpa dig attrahera in pengar, lycka och framgång i ditt liv. En riktigt lyckosten som kan hjälpa dig att följa dina drömmar, få bättre självförtroende och motivation till att göra det du vill.

R.

Regnbågsmånsten:

Regnbågsmånsten är en fantastisk kristall som står för nystart. Den kan hjälpa dig att se framåt och lämna det gamla bakom dig. Den kan hjälpa dig att vara i nuet, släppa kontrollen och leva i ett flow med universum. Släpp taget om det som varit och låt dig vara här och nu.  

Röd Jaspis:

Röd Jaspis är en riktig kraftfull kristall då den sägs ge styrka, kraft, energi och mod. Den kan hjälpa till att peppa dig, göra att du blir fokuserad och hitta kraft till att våga tro på dig själv. 

Rökkvarts:

Rökkvarts är en kristall som sägs kunna skydda din energi och ge trygghet, stabilitet och är perfekt att ha med sig under dagen för att känna sig lugn. Rökkvarts sägs vara en kristall som är bra när man tar sig igenom en utmanande situation.

Rosenkvarts:

Rosenkvarts är kristallen för kärlek, tacksamhet och glädje. Den fantastiska Rosenkvarts kristallen är en riktig feel good kristall som boostar med self-love, lycka och välmående. Rosenkvarts är en underbar kristall att ge bort för att visa tacksamhet till den du bryr dig om. 

Rutilkvarts:

Rutilkvarts är en kristall som står för glädje och positivitet. Det är en energihöjare som kan hjälpa till att manifestera in dina drömmar, hjälpa dig vid förändring och är en perfekt kristall att ha när du vill uppgradera ditt liv.

S.

Selenit:

Selenit är en fantastisk kristall som har en ljus och renande energi. Denna kristallen sprider bra energi och kan placeras hemma för good vibes! Det är en självrenande kristall och sägs även rena andra kristaller! Så du kan placera din Selenit bredvid dina andra kristaller. 

Snökvarts:

Snökvarts är en kristall som kan sänder ut lycka, tur och framgång. Det är en perfekt kristall för dig som studerar eller driver eget företag. Snökvarts är en fantastisk kristall som står för möjligheter, den kan hjälpa dig att nå dina drömmar och få det du alltid drömt om.

Sodalit:

Sodalit är en kristall som sägs kunna öka självkänslan genom att hjälpa dig att lita på din intuition, vara sann mot dig själv och stå upp för vad du tror på. Släpp taget om det som du inte längre behöver! En perfekt kristall som hjälper dig med självförtroende, självutveckling och självkänsla.

Svart Månsten:

Svart Månsten är en kristall som står för förändring och nystart. Det är en grundande kristall som kan hjälpa dig att leva i nuet och i ett flow med universum. En perfekt kristall för dig som vill släppa taget om det gamla och öppna upp för nya möjligheter. 

Svart Obsidian:

Svart Obsidian är en kristall som har en lugn och balanserande energi, den kan hjälpa dig att släppa taget om det negativa och det som hållit dig tillbaka. Det är en beskyddande kristall som kan ge dig fokus och kan hålla dig grundad.

Svart Turmalin:

Svart Turmalin är en kristall som kan hjälpa dig att känna dig trygg och skyddad. Svart turmalin kan hjälpa dig att släppa taget om det som håller dig tillbaka.

T.

Tigeröga:

Tigeröga är en kristall som kan ge dig styrka, mod och bättre självförtroende. Det är en perfekt för dig som vill utvecklas och utmana dig själv. Tigeröga kan hjälpa dig att vara kreativa och få dig att våga prova nya saker. 

Turmalinkvarts:

Turmalinkvarts är en kombination av Svart Turmalin och Bergkristall. Turmalin skyddar och grundar medan Bergkristall renar och ger fokus. Vill du bli den bästa versionen av dig själv? Då är Turmalinkvarts en perfekt kristall. Den kan hjälpa dig att tro på dig själv och blicka framåt för att bli av med det som håller dig tillbaka.

V.

Vit Agat:

Vit Agat är en kristall som står för att sikta högt och tro på dig själv så att du kan nå dina drömmar och mål. Denna kristallen har underbara energier som kan hjälpa dig att bli klar i dina tankar, öppna upp för nya möjligheter, bli inspirerad och göra det du alltid drömt om.

Beställ hem dina nya fantastiska kristaller idag!

Shoppa här