Denna webbplats har begränsat stöd för din webbläsare. Vi rekommenderar att du byter till Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

FRI FRAKT INOM SVERIGE

BETALA MED KLARNA

1-2 DAGAR EXPRESS LEVERANS

Bergkristall Spets Kristaller

Vilka kristaller & stenar ska jag välja?

Kristaller & stenar har blivit alltmer populära de senaste åren och används av många för deras underbara egenskaper och utseende.

Men med ett brett utbud av olika stenar kan det vara svårt att veta vilka kristaller som bäst passar dina behov. I detta blogginlägg kommer jag att dela med mig av några tips för att hjälpa dig hitta de perfekta kristallerna för dig.

Stor genomskinlig Bergkristall Spets 

1. Ha en intuition
Innan du börjar leta efter kristaller, fundera över vilket område du vill förbättra eller balansera i ditt liv. Är det kärlek, självkänsla, fokus eller något annat? Genom att ha en tydlig intention kan du fokusera på de kristaller som bäst kommer stödja dig.

2. Läs om kristaller
Det finns hundratals olika kristaller att välja mellan, var och en med sina egna unika egenskaper och energier. Ta dig tid att läsa om olika kristaller som är mest lämpliga för din intention. Några av de vanligaste kristallerna är Ametist, Rosenkvarts och Citrin. 

3. Lyssna på din intuition
Lyssna på din intuition och notera vilka sten som du drar till mest eller som känns bra. Vi alla är unika och vad som fungerar för en person kanske inte fungerar för en annan. Välj kristaller som känns rätt för dig och din intention. Det handlar inte bara om utseendet - det är den energi och vibration som kristallen har som är viktig.

4. Använd intuitionen
När du väl har valt dina kristaller, kommunicera med dem och låt din intuition guida dig. Du kan meditera med dem, bära dem som smycken eller placerar dem där du behöver deras energi som bäst.

Kom ihåg att valet av kristaller är helt individuellt och en personlig upplevelse. Ta dig tid för att läsa om kristaller, och lita på din intuition när du väljer. Lyssna på dig själv och var öppen för den energi som kristallerna kan ge. Glöm inte att ha kul på vägen! Lycka till!