Denna webbplats har begränsat stöd för din webbläsare. Vi rekommenderar att du byter till Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

FRI FRAKT INOM SVERIGE

BETALA MED KLARNA

1-2 DAGAR EXPRESS LEVERANS

Shinecrystals.se är en hemsida som ägs av Shine Crystals Halmstad AB och är ett registrerat företag i Sverige med organisationsnummer 559315-2928 på adressen Laholmsvägen 50, 302 49 Halmstad, Sverige.

Samtliga priser som anges på Shine Crystals webbshop är i Svenska kronor (SEK) och inkluderar 25% moms. Priserna inkluderar inte eventuella betalnings- och fraktavgifter, som anges separat, dessa ska visas tydligt i kassan innan ett köp slutförs.

När du handlar via internet gäller konsumentköp- och distansavtalslagen. Denna lag skyddar dig som konsument när du genomför köp på distans. Läs mer hos Konsumentverket.

För att kunna beställa på shinecrystals.se måste du ha fyllt 18 år. Shine Crystals accepterar, enligt svensk lag, inte kreditköp till personer under 18 år.

Shine Crystals följer Dataskyddsförordningen (GDPR). Genom att godkänna ditt köp på shinecrystals.se godkänner du att vi sparar de uppgifter du angett för att kunna kontakta dig angående din order. Dina personuppgifter lämnas inte vidare. Du kan när som helst begära att vi tar bort dem eller ändra dem.

Frakt och leverans

Leverans inom Sverige:
Brev PostNord 1-4 vardagar (Gratis)
Express Spårbar - PostNord 1-2 vardagar 39kr

Varorna levereras med brev eller varubrev direkt till din brevlåda. Vissa ordrar levereras till ditt närmsta PostNords uthämtningsställe och du aviseras via e-post eller SMS. Du måste ha en giltig legitimation med dig för att hämta ut ditt paket. Paketet ligger kvar i 14 dagar och om paketet inte hämtas ut blir du debiterad en avgift på 100 kr.

Shine Crystals är inte ansvarig för felaktiga leveransuppgifter.
Var noga när du fyller i ditt namn, e-mail, postadress, postnummer och mobilnummer. 

Vid eventuellt utebliven, försenad leverans eller frågor kring leverans kontakta hello@shinecrystals.se.

Ångerrätt & Reklamation

Ångerrätt
Du som kund har en 14 dagars ångerrätt som gäller från det att du har tagit emot en vara som du har beställt. Du har även 30 dagars öppet köp. Du måste meddela till oss att du ångrat dig på hello@shinecrystals.se med namn, adress, e-postadress, ordernumret samt vilka varor som returneringen gäller. För att varan ska kunna returneras måste den vara i väsentligt oförändrat skick, dvs oanvänd, hel och ren. Du står för returfrakt och produkterna ska skickas tillbaka inom 14 dagar.

Reklamation
Om du skall reklamera en vara som är defekt eller skadad ska du alltid ta kontakt med oss. Skicka ett mail till hello@shinecrystals.se och ange ditt ordernummer, skicka med en bild på varan, skriv vilken vara du vill reklamera och beskriv vad det är för fel på produkten. När vi fått tillbaka varan och kollat upp felet ersätter vi dig med en ny vara. Skulle varan vara slutsåld sker en återbetalning istället. Återbetalning sker inom 14 dagar. 

Upptäcker du ett fel på din vara skall detta meddelas inom 48 timmar från att du mottagit din beställning.

Naturliga sprickbildningar, ojämnheter & skiftningar i färg förekommer naturligt i kristaller och är inte ett skäl för reklamation.

Alla reklamationer hanteras i enlighet med konsumentköplagen. Rätten att reklamera gäller i tre år efter att du tog emot produkten. Vid köp genom företag har köparen 2 års reklamationsrätt enligt köplagen.

Smycken eller varor som tagit skada pga oaktsam hantering godkännes inte som reklamation. Som t.ex. hängen eller armband som blivit missfärgade eller gått sönder pga kontakt med vatten, smink, parfym eller svett.

Organisationsnummer: 559315-2928 Shine Crystals Halmstad AB
Laholmsvägen 50, 30249 Halmstad, Sverige