Denna webbplats har begränsat stöd för din webbläsare. Vi rekommenderar att du byter till Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

FRI FRAKT INOM SVERIGE

BETALA MED KLARNA

1-2 DAGAR EXPRESS LEVERANS

Citrin November Månadssten

November Månadssten - Citrin

Citrin är en vacker och färgglad kristall och är november månadssten. Citrin är en kvartssten som finns i olika nyanser av gult, från ljus citronfärg till djupare guldtoner. Den ger...

Rosenkvarts Kristaller för oktober månad

Oktober Månadssten

Oktober månadssten är den populära kristallen rosenkvarts. Den har fina och kärleksfulla egenskaper och är fantastisk att ha som smycke!

Iolit kristaller för september månad

September Månadssten

Här kommer vi gå igenom vad som gör iolit kristallen (även kallad vattensafir) till en så speciell och älskad månadssten. Läs mer här!

Ametist kluster kristaller

Vad är kristaller?

Kristaller vibrerar med en viss frekvens vilket är det som ger kristallen dess energi och unika egenskaper. Läs mer om kristaller och stenar här!

Presenter

Tips studentpresent

Som student är det alltid roligt att få en present att fira att man har klarat av en stor milstolpe i livet. En present som är personlig att ge är...

Kristallsmycken

Kristallsmycken för sommaren

Nu när sommaren är här och solen skiner härligt på oss, är det dags att plocka fram de vackra kristallsmyckena. Kristaller är inte bara vackra att titta på, de anses...

Kristaller efter intention

Kristaller efter intention

Att ha en intention när man använder kristaller kan hjälpa oss att fokusera på vad vi vill uppnå. Hitta din nya kristall hos Shine Crystals. Fri frakt och snabb leverans!

Augusti månadssten peridot. Peridot kristall örhängen.

Augusti Månadssten

Augusti månadssten peridot är en vacker ädelsten och har en fantastisk grön färg. Läs om Augusti månadssten här! 

Affirmationskort

50 positiva affirmationer

50 positiva affirmationer som du kan använda för att boosta vardagen Att använda affirmationer dagligen kan vara ett kraftfullt verktyg för att förbättra ditt liv. Affirmationer är positiva uttalanden som...

Kristallsmycken

Nyheter - Kristallsmycken

Nu har vi äntligen släppt en ny kollektion av kristallsmycken! Underbara nyheter av kristallringar, hängen och örhängen

Presenttips till morsdag

Presenttips till morsdag

Att ge bort kristaller och smycken som morsdag present är ett vackert och personligt sätt att visa uppskattning och kärlek till sin mamma.

Kanrol Kristaller, Juli Månadssten

Juli Månadssten

Juli månadsstenen, karneol, är en kristall som ger självförtroende. Med sin oranga/röda färg har karneol länge varit en symbol för passion & styrka.

Månadssten

Juni Månadssten

Juni månadssten är den underbara månsten kristallen. Denna magiska sten är känd för sina vackra ljusa färger och symbolisera lugn och harmoni.