This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

SHIPPING INTERNATIONALLY

PAY WITH KLARNA

2-4 DAYS DELIVERY

Ametist Cuddle kristaller

Hur använder jag cuddle kristaller?

Kristaller som är formade som en cuddle är gjorda för att vara mjuka och bekväma att hålla i handen. Dessa kristaller används ofta för att ge stöd, lugn, och trygghet.

Här är några specifika sätt att använda dem:

1. Håll dem i handen
Eftersom cuddle-kristaller är formade för att vara bekväma att hålla i, kan du helt enkelt hålla dem i handen när du känner dig orolig, stressad eller behöver tröst. Att hålla kristallen nära kroppen kan ge en känsla av trygghet och lugn.

2. Meditation och andningsövningar
Använd kristallen under meditation eller andningsövningar för att fördjupa din närvaro och känsla av lugn. Placera kristallen i handen, mot hjärtat eller i knät och fokusera på dess energi medan du andas djupt och lugnt.

3. Bära med dig kristallen
Eftersom cuddle-kristaller är formade för att vara bekväma att hålla i, kan du enkelt bära dem i fickan eller väskan. När du känner behov av extra stöd eller energi, kan du hålla kristallen i handen, vilket kan ge en känsla av trygghet.

4. Placera dem i sängen eller på nattduksbordet
Lägg kristallen under kudden eller på nattduksbordet för att skapa en lugn och avslappnande miljö för sömn. Denna placering kan hjälpa till att lugna sinnet och minska ångest före sänggående.

5. Energirening och intention
Ladda din cuddle-kristall med intention genom att hålla den i händerna, stänga ögonen, och sätta en specifik intention eller affirmation. Du kan till exempel säga: "Jag väljer att känna lugn och trygghet." Använd denna intention när du bär eller använder kristallen.

6. Massage och kroppsterapi
Du kan använda cuddle-kristaller under massage eller kroppsterapier. Håll kristallen i handen eller använd den för att försiktigt massera specifika punkter på kroppen för att frigöra spänningar och skapa en lugnande effekt.

7. Skapa ett helande rum
Placera kristallen i ett specifikt rum där du vill ha en känsla av lugn och helande, till exempel i ditt sovrum eller arbetsutrymme. Kombinationen av dess form och energi kan bidra till att skapa en mer fridfull och harmonisk atmosfär.

Kristaller i cuddle-form är skapade för att vara ett verktyg för självvård och emotionell healing, och det är upp till dig att använda dem på ett sätt som känns mest stödjande för dig.

Köp cuddle kristaller här.