Denna webbplats har begränsat stöd för din webbläsare. Vi rekommenderar att du byter till Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

FRI FRAKT INOM SVERIGE

BETALA MED KLARNA

1-2 DAGAR EXPRESS LEVERANS

Hur använder jag mina kristaller

Hur använder man stenar och kristaller?

Är du intresserad av kristaller men vet inte riktigt vart du ska börja? Don't worry, we've got your back!

Hur använder man kristaller? Man kan använda sina kristaller vid meditation, som smycken, bära med en mindre kristall i fickan eller väskan, inreda med kristaller hemma och mycket mer. Det finns många sätt man kan använda sina kristaller och det finns inget rätt eller fel på hur just du kan använda dina. 

Kristaller kan hjälpa oss att tex. få mer energi, ge lugn och harmoni, personlig utveckling, healing, självförtroende och självkänsla, sömnsvårigheter, bryta negativa tankemönster och mycket mer. 

Vi tänkte dela med oss av våra favorit tips på hur du kan använda dina kristaller!

Använd dina kristaller som smycken

Att ha på sig ett kristallsmycke är ett enkel sätt att alltid ha med sig sin kristall. Det är både fint och kan hjälpa till att boosta dig under dagen, ge lite mer självkärlek eller självförtroende! Här kan du hitta alla våra kristallsmycken.

Ha med dig kristallerna under dagen

Ett bra sätt att ha med sig sina kristaller under dagen är att lägga dom i sin ficka (glöm inte dom när du tvättar dina kläder) haha, i bh-n, i en liten påse eller i handväskan. Du kan ta upp dina kristaller när du kommer till jobbet eller skolan och ha dom bredvid dig för att få en boost under dagen eller bli påmind om vilken intention du satte till dina kristaller. 

Använd dina kristaller som inredning

Att använda kristaller som inredning är super fint! Känn efter vilken känsla du vill ha i rummet och hitta en kristall som passar detta. Några exempel är att ha ett Ametist kluster i sitt sovrum för att få en lugn och harmonisk känsla. Selenit torn passar perfekt att ha i vardagsrummet för att få en ren och klar energi. En fluorit passar perfekt på skrivbordet där du jobbar eller studerar för att fokusera lite bättre. 


Meditera med dina kristaller

Hitta en lugn plats i ditt hem där du inte blir störd. Välj ut några kristaller som känns bra och sätt dig ner och ta några djupa andetag. Håll dina kristaller i händerna eller placera några framför dig.