Denna webbplats har begränsat stöd för din webbläsare. Vi rekommenderar att du byter till Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

FRI FRAKT INOM SVERIGE

BETALA MED KLARNA

1-2 DAGAR EXPRESS LEVERANS

Salvia Rökelse för att rena kristaller och energi

Hur man renar med Salvia Rökelse

Vad är Salvia & hur använder jag den?

En av de mest använda metoderna för att skapa en avslappnad energi är genom rökelse, och en av de mest kraftfulla typerna är salvia.

Salvia är en aromatisk växt som har använts i århundraden för sina lugnade och renande egenskaper. När salvia bränns frigörs det en söt och jordig doft som omedelbart för tankarna till lugn och ro.

Men vad är det som gör Salvia rökelse så speciell?

Salvia har en naturlig förmåga att lugna sinnet och ge avslappning. Genom att bränna salvia rökelse kan du skapa en fridfull miljö som kan hjälpa till att minska stress och ångest. För många är salvia ett verktyg för meditation och fokus. Dess lugnande egenskaper kan hjälpa till att rensa sinnet och öka koncentrationen under meditation eller vid arbete som kräver skärpt fokus. Många människor använder salvia rökelse som en del av sin kvälls rutin för att förbättra sömn. De avslappnande effekterna kan bidra till att lugna sinnet och kroppen vilket gör det lättare att somna och uppnå en djupare sömn.

Så här gör du för att använda Salvia för att rena och få in nya härliga energier. 

Ta salvian i ena handen, tänd eld på ena änden och låt den brinna några sekunder. Skaka eller blås ut lågan och låt röken sprida sig i rummet. Du kan rena energierna i rummet, runt dig själv eller runt dina kristaller. Salvia har en stark doft så medan du kan använder salvian kan du öppna upp ett fönster för att få ut de gamla energierna och få in de nya härliga energierna.

(Håll borta från brandfarliga föremål/ytor. Lämna aldrig brinnande rökelse obevakade. Förvara utom räckhåll för barn och djur.)