Denna webbplats har begränsat stöd för din webbläsare. Vi rekommenderar att du byter till Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

FRI FRAKT INOM SVERIGE

BETALA MED KLARNA

1-2 DAGAR EXPRESS LEVERANS

Kristaller, Stenar och ädelstenar ritual och healing

Vad är kristaller och varför är de så populära?

Vad är kristaller & stenar? Varför är kristaller så populära?

Energier
Allting är energier, så man kan säga att allting påverkar allting. Allting i världen påverkas utav låga och höga energier och vibrationer. Olika växter och dess dofter har också olika vibrationer och egenskaper. Som t.ex. Salvia, det är en naturlig växt som har torkats och används som en rökelse för att höjer vibrationerna och renar bort tunga energier, samma gäller med kristaller, de har olika energier som vibrerar på olika nivåer.

Varför just kristaller?
Kristaller är ett perfekt verktyg att sätta en intuition med, de mindre kristallerna är perfekta att ha med sig under dagen för att antingen höja eller sänka sina energier. Om man kollar på t.ex. Karneol som har en högre vibration som sägs ge mycket power och styrka, om man känner att man behöver extra power och styrka är det perfekt att ta med sig ett verktyg som vibrerar på de nivåerna. Medan man en dag känner att man behöver lugn och harmoni, så man kan ta en kristall som t.ex. Ametist som sänder ut ett mer lugn.

Dekorera med kristaller
Man kan även dekorera med större kristaller i sitt hem, så man kan få olika sorts energier i olika rum, i t.ex. sovrummet kanske man vill ha en mer harmonisk kristall medan där man arbetar eller pluggar kanske man vill vara mer motiverad, fokuserad och klar i tankarna.

Olika former
Förutom kristallernas fantastiska energier och egenskaper så är de också så fina att kolla på, det finns kristaller i alla olika former du kan tänka dig, torn, spetsar, trumlade, råa, cuddles, palmstones m.m. Du kan som sagt både dekorera med kristaller i ditt hem och du kan använda de som ett verktyg för att nå till den energin som du känner att du behöver.