Denna webbplats har begränsat stöd för din webbläsare. Vi rekommenderar att du byter till Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

FRI FRAKT INOM SVERIGE

BETALA MED KLARNA

1-2 DAGAR EXPRESS LEVERANS

Kristaller och stenar i Bergkristall Spets

Vilken kristall ska jag välja?

Hur vet man vilken kristall man ska ha? 

Här är några tips hur du kan hitta den perfekta kristallen för dig!

Att välja rätt kristaller kan vara spännande men det kan också vara överväldigande med det stora utbudet som finns. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren inom kristaller, är det bra att försöka förstå dina egna behov och önskemål för att välja rätt stenar som passar dig bäst. I detta blogginlägg kommer vi att ge några tips för att hjälpa dig att välja rätt kristaller för dina behov och intentioner.

1. Känn in dina intentioner:
Innan du väljer kristaller kan du tänka igenom vad dina intentioner är och vad du hoppas uppnå genom att använda dem. Vill du ha egenskaper så som lugn och avslappning, öka kreativitet och inspiration, eller kanske öppna upp för kärlek och känslomässig helande? Att ha tydliga intentioner kommer att hjälpa dig i ditt val av kristaller.

2. Lär dig om olika kristaller och deras egenskaper:
Ta dig tid att lära dig om olika kristaller och deras unika egenskaper och energier. Varje kristall har sina egna specifika vibrationer och egenskaper. Några vanliga kristaller och deras egenskaper är Ametist för lugn och harmoni, Rosenkvarts för kärlek och självkärlek och Bergkristall för att klarhet och fokus.

3. Följ din intuition:
När du väljer kristaller kan du följa din intuition och lyssna på din inre vägledning. Tillåt dig själv att bli dragen till de kristaller som känns mest lockande eller som du har en stark koppling till. Ibland kan din intuition leda dig till de kristaller som du behöver mest för tillfället.

4. Testa kristaller innan köp:
Om du är i vår kristallbutik i Halmstad kan du testa att hålla kristallen i din hand. Observera hur du känner dig när du håller i kristallen. Om det känns bra är den rätt för dig.
 
Det går självklart bra att köpa kristaller för att man tycker de är fina. Du behöver inte gå efter egenskaper eller känna att man inte kan köpa en viss kristall för att det inte är ens stjärntecken eller månadssten.

Att köpa kristaller ska vara lätt, allt du behöver göra är att lita på dig själv och köpa de kristallerna du dras till. Det kan vara att du tycker den är fin, det kan vara att den har en speciell egenskap som du vill ha och du behöver inte ens ha en förklaring varför du köper en viss kristall.

Du ska göra det som känns bra för dig!